Conèixer

En un moment en el qual s’imposa la distància social, Mimmar neix per estendre la mà i construir ponts entre les persones, encoratjant el compartir moments únics i memorables amb els nostres éssers estimats.

Naixem per reivindicar el de sempre, el nostre mar Mediterrani (MiMar), sense oblidar l’intercanvi de cultures. Volem “mimmar” els nostres aliments, les nostres receptes i la nostra tradició. Acaronar a les nostres famílies, amics i veïns, i de pas, tenir cura de nosaltres mateixos.

Les empanades ens han acompanyat al llarg dels segles al llarg i ample de tot el Mediterrani. Una varietat infinita de receptes i forme

A Mimmar cuinem receptes de sempre, receptes tradicionals de coccions lentes i suaus per després farcir aquest petit format que ens és tan propi.

Volem desafiar la forma de menjar els plats de tota la vida, com compartim els nostres àpats, com vivim els nostres moments junts: grans receptes, d’una mossegada i per a compartir.

Mimmar neix amb l’estima de tres germans i l’amistat de dos amics d’infància.

Us convidem a què us deixeu “mimmar”,
a què tingueu cura dels vostres i a què
ens cuidem entre tots.

els nostres valors

mediterrani

Tots els secrets i la màgia del nostre litoral en una mossegada. Poc a poc, anirem descobrint receptes d'arreu del Mediterrani.

receptes tradicionals

Cuinem i farcim les nostres empanades amb receptes tradicionals i amb ingredients que ens regala la mar Mediterrània.

elaboració a mà

Farcim les nostres empanades diàriament una a una i a mà, per preservar tot el gust i el sabor dels aliments frescos.

aigua

L’aigua és vida i és un fantàstic complement per acompanyar un àpat. És per això que us l’oferim de franc al nostre establiment. Veniu a descobrir la nostra font!

ingredients naturals
i frescos

Elaborem les nostres receptes amb ingredients naturals. Tenim cura del que cuinem i ho fem sempre amb ingredients de qualitat.

sostenible

Apostem per l’ús de materials reciclables per a l’embalatge de les nostres elaboracions.