Mimmar, les empanades mediterrànies del teu barri

Compartir

A Mimmar, la botiga de les empanades més saboroses del barri, hi trobaràs empanades fetes a mà, farcides de receptes i sabors identificables que et faran viatjar amb la ment a la infantesa

La bona cuina es fa a foc lent, sense presses i tenint cura de tot, des de la tria dels ingredients frescos, naturals i de proximitat, fins a les coccions i la presentació en el plat (o la caixa). I així s’ha fet Mimmar, la botiga d’empanades mediterrànies del teu barri! I ens agrada dir “empanades” i no “empanadilles”,  perquè les nostres receptes són de la gastronomia mediterrània i la sentim molt a prop.

De fet,  Mimmar és el somni fet realitat de tres germans i una amiga de joventut que una vegada van somiar en compartir bons moments assaborint petites i saboroses queixalades, farcides de sabors identificables, aquells que ens fan viatjar amb la ment a la nostra infantesa o a aquell racó de la Mediterrània que alguna vegada vam visitar “i tastar”. Un projecte fet amb amor i cura (com un “mimmo”) que vol reivindicar allò que és nostre, la gastronomia i la cuina marcada per la nostra estimada Mediterrània (MimMar), i els seus fruits de la terra i de la mar, picant l’ullet a l’intercanvi de cultures.

Receptes de tota la vida

Però Mimmar també és una manera de desafiar costums i de proposar una forma diferent de menjar els plats de tota la vida. Què et sembla si li dones una queixalada a una empanada i descobreixes que està farcida de pollastre rostit o de la salsa dels macarrons de la iaia? I si t’agraden els espinacs a la catalana segur que mai les hauràs menjat com les menjaràs si vens a Mimmar, d’una mossegada (o dos) amb les nostres empanades d’espinacs. Et quedaràs amb la boca oberta (perquè voldràs més) quan provis l’empanada de botifarra, o quan et deixis sorprendre per les empanades Madriles, un rock&rol a la boca de calamar a l’andalusa amb un toc d’allioli suau.

Però, per sobre de tot, Mimmar vol ser una proposta que ens inciti a compartir bons i saborosos moments amb els que més estimem. Perquè, després de tants i tants mesos tancats o aïllats dels que més estimem, volem oferir “mimmos” per a compartir. On? Allà on vulgueu. Al parc, a la muntanya, a l’oficina o al menjador de casa.

Saborosos bocins de cuina

Les empanades ens permeten, precisament, “jugar” amb els sabors i convidar a aquest joc als que més estimem. Això sí, també podràs gaudir d’aquests saborosos bocins de cuina sol o sola… Perquè no et direm com o amb qui, només t’oferirem els “millors mimmos”, i els més saborosos del barri per a que triïs.

I recorda, en Mimmar trobaràs empanades fetes a mà, una a una, llestas per a menjar al moment, o per a acabar a casa amb uns minuts de forn o a la paella. Pots triar entre demanar-les i rebre-les on vulguis (delivery) o emportar-te-les si véns a la nostra botiga del Carrer Còrsega (take away). A la nostra petita botiga veuràs com acabem de fer cada empanada, com les fornejem i com te les preparem a cura i “mimmo”. I per acompanyar les empanades, algunes amanides i dolços, begudes i aigua de la nostra aixeta, aigua natural “acaba de fer”, perquè te l’emportis en la teva ampolla (o la nostra). Ja ho saps. Ara només cal que vinguis a Mimmar. Emporta’t els “mimmos” o fes la teva comanda i te’ls portem!