Carta

Des del S. XVI el bacallà ha estat present a les nostres taules, no podia faltar a la nostra carta....
Una de les receptes amb més noms i variants al Mediterrani: tomacat, pebrereta, mullador, pisto, ratatouille…. i samfaina! Sofregit de...
Un, dos, tres, botifarra de pagès! Botifarra de pagès trossejada i saltejada amb ceba confitada a baixa temperatura i reducció...
Recepta tradicional de duxelle de bolets. Barreja de bolets de les nostres comarques amb ceba ofegada i lligada amb una...
Rock&roll! Calamar a l'andalusa amb un toc d’allioli suau. Tendres per dins i cruixents per fora!
Si no va ser de les primeres empanades, poc li falta. Recepta clàssica de tonyina, pebrot vermell, tomàquet, ou, ceba...
Recepta italiana elaborada amb ingredients frescos. Tomàquets cirerols amb fulles d’alfàbrega i mozzarella de vaca.
La nostra recepta clàssica d'espinacs a la catalana. Empanada farcida d’espinacs amb panses i pinyons, tot lligat amb una beixamel...
L'albergínia és una de les verdures més presents als nostres horts. La cuinem al forn amb formatge de cabra i...
Recepta pels que gaudim amb les verdures ben condimentades. Verdures tallades en trossos petits i saltejades amb carn de soja,...
Inspirant-nos en la recepta americana i introduint elements mediterranis, aconseguim aquesta deliciosa empanada.
Pels amants de la xocolata, no podia faltar l’empanada dolça.
Una recepta que només amb el primer mos, et transportarà a terres llunyanes. Pollastre de pagès amb verduretes, llet de...
Carn picada de porc Duroc, sofregit de tomàquet madur a foc lent, Parmigiano-Reggiano ratllat i una mica de nata. Recepta...
La nostra recepta clàssica de Pollastre a la Catalana. Contracuixa de pollastre de pagès rostit al forn amb picada, prunes...
Pernil dolç de La Selva i formatge mozzarella.